OrAnG SeDaNg SkOdEnG BloG YaTt!

Sparkle Of My Life
The Owner

Nurhayati Abdul Talib -Yatt-
Penang, Butterworth
D.O.B= 9 Ogos 1991
Family
Daisypath Anniversary tickers


Contact Me



Follow Instagram (sparklelifehijab)

My Heart

No one can give me truly love more than my parents. Love you mak. Love you abah :').
Daisypath Happy Birthday tickers


When we first talked to each other I knew we would always be friends. Our friendship has kept on growing And I'll be here for you to the end. You listen when I have a problem And help dry the tears from my face. You take away my sorrow And put happiness in its place. We can't forget the fun we've had Laughing 'til our faces turn blue. Talking of things only we find funny People think we're insane-If they only knew! I guess this is my way of saying thanks For catching me when I fall. Thanks once again for being such a good friend And being here with me through it all.


My Diaries

SKINCARE

Assalamualaikum

Hello sayangs! korang.. hurm hurm seronok pulak lately sebab misi tercapai.. misi apa tu?? ahaaa meh sini nak cerita, benda baik elok la kita share kan? rasanya sumorang tau Yatt ni suka nak cantik-cantik, nak jaga kulit.. nak jaga serba serbi pada diri ni..yela, diri sendiri sapa lagi nak jaga kan.. luar dalam kena jaga kay gugurls sekalian..penting ni!! penting!! bukan untuk sekarang saja..tapi untuk masa akan datang jugak.. mihihi~

Sepanjang cuti semester hari tu, sibuk sangat Yatt ni nak jaga kulit, tak cukup putih katernyeeeee.. lagi lagi masa cuti banyak shooting sana sini (ayat bajet retis gittuw) *meluat dengan diri sendiri*. Kulit ni asyik kena matahari, kusam pon ada.. jerawat tu asyik nak naik je... mujur la ada Sabun MARINE ESSENCE.. memang 100% yatt guna Sabun tu bagus untuk those yang ada masalah jerawat..parut jerawat.. testimoni sepah-sepah dah Yatt dapat..semua positif!! seronok pulak bila kita suggest kat orang guna sabun tu, then berkesan.. Yelah Yatt pun macam semua orang, masalah kulit ni kadang-kadang susah nak atasi.. tapi bila dah dapat penyelesaian, Yatt suka share supaya sumorang nampak cantik macam NORA DANISH! hahahahahha (nak jugak sebut ND sebab i adore her much!). So those yang rasa nak try sabun MARINE boleh whatsapp Yatt 01124334771. Yatt jual dengan harga kasih sayang.. niat nak tolong. Kita cuba, selebihnya kita serah pada Allah taala k...

Then kalau cakap pasal product kecantikkan..hurm apa yang Yatt pakai ek? dulu Yatt pernah pakai Safi Balqis, sejujurnya produk tu memang sesuai dengan kulit Yatt since sekolah lagi, then dah masuk Universiti ni, tengok orang pakai produk mahal sikit, Yatt pun nak...haihhh pantang tengok.. nampak cantik je terus nak try.. (cepat terpengaruh katenye). So masa tu Collagen plus vitamin E sangat femes emes.. Yatt try la.. sesuai beb!!! kulit iols licin lembut gittuw, tapi makin hari kan makin tua..kulit ni pun dah makin ketegaq.. setahun lebih kot pakai product tu, lelama dah macam tak okay.. so Yatt stop..until cuti semester yang lepas bersamaan dengan 2, 3 bulan yang lepas (ayat macam nak baca kalendar islam) yatt terjumpa product skincare BABIES BLINKS. Dok usha jugak produk ni..femes dimana mana... macam nak try.. memandangkan kulit dah tak berapa nak segak..so nak bagi segak balik.. masalah jerawat dan parut jerawat dapat diatasi dengan MARINE ESSENCE..masalah putih dan kulit kusam ni Yatt try dengan BABIES BLINKS 5 in 1.. Weaaaa!!!! nak habaq ni.. tak sampai seminggu lagi pakai.. hampa tengok la kulit Yatt jadi lagu mana...... OMG OMG OMG.. puas hati!!! Alhamdulillah... InshaAllah lepas ni kalau takde ura-ura cakap pasal product ni tak boleh guna, Yatt akan stick dengan BABIES BLINKS 5 in 1 sampai bila-bila.... serious berkesan! muka Yatt dah melepak macam kak limah uolsssss! hiks . Mohon percaya bahawasanya gambar-gambar di bawah ni Yatt tak edit... 

Kesimpulannya, SABUN MARINE ESSENCE & BABIES BLINKS sangat terbaik!! tapi yatt tak jual babies blinks eyh anak-anak sekalian... sabun marine essence ada.. kalau nak meh roger-roger.. 01124334771. banyak lagi faedah korang boleh dapat dengan menggunakan Sabun Marine Essence.

Yatt pakai rayban sebab Yatt pemaluuuu hahhaha!!! Maap kamera kami tak cun cam kamera ampa.kbai


















love,
YATT





Thank You For Reading ^_^