OrAnG SeDaNg SkOdEnG BloG YaTt!

Sparkle Of My Life
The Owner

Nurhayati Abdul Talib -Yatt-
Penang, Butterworth
D.O.B= 9 Ogos 1991
Family
Daisypath Anniversary tickers


Contact Me



Follow Instagram (sparklelifehijab)

My Heart

No one can give me truly love more than my parents. Love you mak. Love you abah :').
Daisypath Happy Birthday tickers


When we first talked to each other I knew we would always be friends. Our friendship has kept on growing And I'll be here for you to the end. You listen when I have a problem And help dry the tears from my face. You take away my sorrow And put happiness in its place. We can't forget the fun we've had Laughing 'til our faces turn blue. Talking of things only we find funny People think we're insane-If they only knew! I guess this is my way of saying thanks For catching me when I fall. Thanks once again for being such a good friend And being here with me through it all.


My Diaries

Review Alisha Shawl by ZALIEYA COLLECTION

Assalamualaikum

Hello! just for a short entry maybe, Memandangkan Yatt tengah bosan namati dah ni..hmm ada baiknya juga luangkan masa dengan blog kesayangan ni.. apa lagi, dah taktau entry apa nk buat Yatt nak review sikit about shawl by @zalieyacollection . This is Diamond Georgette material... kain sangat mudah dibentuk, bayangkan masa Yatt nak shooting untuk shawl ni, Yatt kena salin about 6 helai shawls, tapi dengan bangganya dapat buat kerja dengan cepat sebab shawl ni senang dibentuk. *clap hand untuk diri sendiri juga kepada founder shawl ni*.  yang paling penting, shawl ni menutupi aurat.. yang pakai labuh, boleh je nak labuhkan mengikut citarasa tersendiri, yang pakai singkat, belit je sukati janji selesa. macam macam gaya boleh buat kayh.. Yatt berani confirm!!! korang puas hati bila pakai shawl ni. kain tak panas hokeyyy. and kita kat sini bukan sesaja nak posing tunjuk muka ke hape... kite nak tunjuk shawl tu shanteeek ha.. and then Zalieya Collection juga menyediakan tutorial.. ini baru satu ye..ade lagi sebenarnye...fashion lain pulak... tungguuuuuuuu nanti Yatt review lagi yea.. 

jom tunggu apa lagi.. grab la sorang sehelai, dua helai..sapuloh helai ke.. hihik! 

Zalieya Collection menyediakan 15 warna untuk shawl ni, eh lupa pulak nak perkenalkan nama shawl, ALISHA SHAWL diberi nama ye anak-anak.....


RM25 sehelai + RM5 (postage) - postage depa bagi dalam kotak cun punya..
measurement : 2.0m x 0.75m 
 Instagram: @zalieyacollection <-- klik je sini
facebook : Lieya Dekna <-- klik sini

ouh tak lupa kepada Encik photographer Mohd Zamani (klik kat nama), sesape yang tengah cari photographer untuk wedding ke, pre wedding ke... sila pm dia kayh....









Thank You For Reading ^_^