OrAnG SeDaNg SkOdEnG BloG YaTt!

Sparkle Of My Life
The Owner

Nurhayati Abdul Talib -Yatt-
Penang, Butterworth
D.O.B= 9 Ogos 1991
Family
Daisypath Anniversary tickers


Contact Me



Follow Instagram (sparklelifehijab)

My Heart

No one can give me truly love more than my parents. Love you mak. Love you abah :').
Daisypath Happy Birthday tickers


When we first talked to each other I knew we would always be friends. Our friendship has kept on growing And I'll be here for you to the end. You listen when I have a problem And help dry the tears from my face. You take away my sorrow And put happiness in its place. We can't forget the fun we've had Laughing 'til our faces turn blue. Talking of things only we find funny People think we're insane-If they only knew! I guess this is my way of saying thanks For catching me when I fall. Thanks once again for being such a good friend And being here with me through it all.


My Diaries

Selamat Pengantin Baru & Pengantin Lama

Assalamualaikum


Nampak kan gambar kat atas? Alhamdulillah syukur kepada Allah sangat-sangat. :') Sekian lama Yatt tunggu saat-saat ni akhirnya dapatjuga jadi tunangan orang..kriiiiiiiiikkkk *jangan nak propa sangat Yatt*. Al kisahnya begini, abang sulung Yatt selamat diijab kabulkan dengan jodoh dia yang hanya kenal di internet..haaa tak paham tak paham n tak paham..! tolong paham.. zaman sekarang adalah zaman IT, tengok..cari jodoh dalam internet ja..heheh Tahniah kepada Abang Mat n kak Lyza yang boleh la nak kata clon nelydia senrose siet siket..hiks! boleh juga la nak kata muka nak iras Yatt sikeeet (statement perasan namati). sama tang PIPI ja..bambam..haha! tak caya?? meh tengok gambar kat bawah ni...renung skeeeet...tang mana yang sama?? hehe poyoooo~




Ni family baru diorang... harap sangat kak Lyza dapat jaga abang dan anak-anak buah Yatt macam anak-anak kak Lyza sendiri.. harap sangat kak Lyza dapat sabar dengan setiap kerenah budak-budak ni...harap sangat kak Lyza dapat bagi kasih sayang seikhlasnya kepada diorang...banyak sangat harapan......didik lah diorang jadi anak yang baik....kakak doakan yang terbaik untuk keluarga ni. InsyaAllah :')

back to the title, kenapa pengantin baru dan pengantin lama?? kerana "Duda dan Dara"
#JatuhCintaDenganBajuPengantin

Ikhlas dari Yatt yang turut bahagia nengok abang kandung bahagia




Thank You For Reading ^_^