OrAnG SeDaNg SkOdEnG BloG YaTt!

Sparkle Of My Life
The Owner

Nurhayati Abdul Talib -Yatt-
Penang, Butterworth
D.O.B= 9 Ogos 1991
Family
Daisypath Anniversary tickers


Contact Me



Follow Instagram (sparklelifehijab)

My Heart

No one can give me truly love more than my parents. Love you mak. Love you abah :').
Daisypath Happy Birthday tickers


When we first talked to each other I knew we would always be friends. Our friendship has kept on growing And I'll be here for you to the end. You listen when I have a problem And help dry the tears from my face. You take away my sorrow And put happiness in its place. We can't forget the fun we've had Laughing 'til our faces turn blue. Talking of things only we find funny People think we're insane-If they only knew! I guess this is my way of saying thanks For catching me when I fall. Thanks once again for being such a good friend And being here with me through it all.


My Diaries

Shawl oh Shawl

Assalamualaikum

Hello sayangs! nie semalam punya cerita.. sedih sebenarnya..sobs! T_T Yatt tak dapat join kenduri tahlil kat rumah hari ni sebab terpaksa bertolak balik dari Penang ke Shah Alam sehari awal sebelum kenduri. So sorry Haji salleh's family cause tak dapat nak bergotong royong sesama.. alasannya naik sem banyak gila assignment dan test menanti, sabar jela..nama pun pelajar, tanggungjawab sebagai pelajar macam tu la.. yang penting semangat sem ni up sket dari sem lepas..hehehe wish me luck guys!!!. Hmm taknak panjang-panjang cerita..tapi intro pun dah terpanjang, just nak promote shawl yang Yatt pakai kat bawah ni..nama shawl ni SOFEA okay...apa yang best dengan shawl ni?? ha meh scroll bawah lagi..jangan tutup dulu.....jangan jangan dan jangan....







1. lebar dan besar (sesuai untuk semua orang pakai, boleh nak labuhkan dan boleh nak kecikkan mengikut keselesaan pemakai)
2.  kain cotton viscose (mudah dibentuk dan tak panas)
3. terdapat pelbagai jenis warna
4.  murah dan sangat puas hati

kat mane boleh dapat shawl yang macam ni???
Facebook: Sg House by A.S <--- Klik sini ye kawan-kawan

ataupun yang ada instagram boleh ke sini..



ni contoh warna yang ada untuk SOFEA shawl..

banyak lagi shawl yang SG House sediakan..memang cantik-cantik..Yatt banyak pakai shawl daripada Sg House.. memang best!! even sepupu sepapat, kawan baik Yatt iaitu Hani then ade juga kawan2 yang lain pun dah cuba pakai shawl dari sg house ni..jom cuba jom... 

nanti Yatt akan update lagi shawl yang Yatt pakai dari sg house okay...

sekian dari Yatt yang suka bergaya dengan SHAWL






Thank You For Reading ^_^