OrAnG SeDaNg SkOdEnG BloG YaTt!

Sparkle Of My Life
The Owner

Nurhayati Abdul Talib -Yatt-
Penang, Butterworth
D.O.B= 9 Ogos 1991
Family
Daisypath Anniversary tickers


Contact Me



Follow Instagram (sparklelifehijab)

My Heart

No one can give me truly love more than my parents. Love you mak. Love you abah :').
Daisypath Happy Birthday tickers


When we first talked to each other I knew we would always be friends. Our friendship has kept on growing And I'll be here for you to the end. You listen when I have a problem And help dry the tears from my face. You take away my sorrow And put happiness in its place. We can't forget the fun we've had Laughing 'til our faces turn blue. Talking of things only we find funny People think we're insane-If they only knew! I guess this is my way of saying thanks For catching me when I fall. Thanks once again for being such a good friend And being here with me through it all.


My Diaries

LIVE UPDATE

Assalamualaikum

Live update...! currently at McDonalds. Huwaa bosan namati. Baru lepas exam tadi..Lepas tu kekonon nak cecepat balik senawang, Sekali dah sampai Senawang rumah sepupu, tetiba sepupu pergi Kuala Pilah. Omaigaaaad! acano nak masuk rumah..kunci takde. Sejam melepak luar rumah, lepas tu dah taktau nak buat ape dah..mati akal, tak toqah dah hidup.. start kete terus datang mekdi. 
Dah sampai mekdi, kaki pulak terpijak minatang apa tah.. tajam baq hang.. ibu jari berdarah T_T.. capit-capit aku berjalan.. dah la sorang-sorang.. forever alone sangat. Keep calm, biasa dah dugaan macam ni bila sorang-sorang.. Yatt kan tabah! huhu. 

okay nah lanja sikit gambo kite kat mekdi.. sengsorang~ ada yang nak teman??? meh aaa 

Ada cerita.. hurmm Yatt tau, ramai yang masuk blog Yatt ni kebanyakkannya cuma nak dengar lagu dalam blog ni.. hahah! mana Yatt tau? sebab ada la 2, 3 orang yang mengaku sendiri dekat Yatt, suka dengar lagu lagu dalam blog ni, kekadang Yatt ni malas nak update entry, tapi dorang masuk jugak blog Yatt semata nak dengar lagu. Ok nevermind, serius Yatt tak kisah.. Sebab Yatt memang malas ciket nak update entry. Korang rajin masuk sini pun dah kira ok, maksudnya korang ingat dekat Yatt. THANKS!. 
Semalam ada orang request dekat kite letak lagu banyak-banyak dalam blog ni.. katenye nanti nak pegi keje dia buat keje sambil dengar lagu dalam blog Yatt. Wah! hahahah hani.. oh hanii... lawak kawan baik Yatt sorang ni. Atas permintaan, Yatt letak la lagu-lagu favourite dia.. so sesape yang rasa malas nak search lagu kat youtube, malas nak download ke.. meh request sini meh, Yatt letak lagu yang korang suka. Tapi yang best-best, dan masuk dengan jiwa Yatt jela ek.. hehe... So sekarang dalam blog ni dah ade banyak lagu....korang boleh klik-klik je lagu mana korang nak dengar.. mengikut mood entry pun boleh.... 


Macam mana nak dapat playlist macam kat atas tu dalam blog Yatt? nampak tak "SCM Music Player". Bawah sekali dekat dalam blog Yatt? hujung sekali sebelah kanan ada bentuk bulat. haa klik situ. so enjoy the musics!


 ikhlas dari,
Yatt yang baik hati! haha





Thank You For Reading ^_^