OrAnG SeDaNg SkOdEnG BloG YaTt!

Sparkle Of My Life
The Owner

Nurhayati Abdul Talib -Yatt-
Penang, Butterworth
D.O.B= 9 Ogos 1991
Family
Daisypath Anniversary tickers


Contact Me



Follow Instagram (sparklelifehijab)

My Heart

No one can give me truly love more than my parents. Love you mak. Love you abah :').
Daisypath Happy Birthday tickers


When we first talked to each other I knew we would always be friends. Our friendship has kept on growing And I'll be here for you to the end. You listen when I have a problem And help dry the tears from my face. You take away my sorrow And put happiness in its place. We can't forget the fun we've had Laughing 'til our faces turn blue. Talking of things only we find funny People think we're insane-If they only knew! I guess this is my way of saying thanks For catching me when I fall. Thanks once again for being such a good friend And being here with me through it all.


My Diaries

DUGAAN and REVIEW SHAWL

Assalamualaikum

Hai! pejam celik pejam celik dah pun nak habis final exam. Malam ni Yatt curi sedikit masa untuk update blog kesayangan ni supaya tak bersawang macam dolu-dolu lagi. Taktau nak update apa sebenarnya, sebab dalam kepala otak ni fikir hal lain, tapi tetiba tadi masa tengah kodek-kodek blog orang, kodek-kodek facebook, terfikir pulak nak cakap pasal dugaan sepanjang minggu final exam ni. Haih kesabaran yang tinggi sangat diperlukan apabila Yatt ditimpa demam panas masa minggu pertama nak exam. Ouh no! Always like that.. demam time exam. Kesian kat diri sendiri T_T. Nasib la ada saudara yang dekat dengan Yatt kat negeri sembilan ni, jadi ada la orang nak jaga, disebabkan demam yang melampau, sampai 3 hari tak boleh bangun dari katil, sampaikan makan minum pun orang kena letak depan mata, nak makan makanan sedap sedap sikit pun tak boleh sebab ulser yang melampau dalam mulut sampai tak mampu nak mengunyah makanan. jadi makan rutin cuma bubur. SEDIH!!!! kurus kering Yatt sekarang. Daripada berat 40kg sekarang dah jadi 36kg. 4 kg turun beb!!! dalam masa seminggu makan bubur. sesape nak kurus ce ar try buat macam ni.. kompom kurus. Yatt nak gumokk balik..nak berat 40kg balik....tak best berat camni... doakan Yatt sihat..sekarang ni demam dah kebah sikit, cuma batuk je lambat baik.. doakan selera makan Yatt bertambah... Yatt dah tak sakit-sakit lagi.. hati pun senang..exam dapat jawab dengan baik..pastu berjaya dunia dan akhirat.. insyaAllah... doakan tau tau tau... momoah ciket! :* shayang sume... 





nah lanje gambar ciket.. bukan sekadar gambar..trapi review untuk CANDY SHAWL "BYANISWANY". Mane korang boleh dapat shawl kiut miut cenggini? sila follow instagram beliau (byaniswany). Shawl dia custom made tau... kain berkualiti dan yang paling penting memenuhi ciri ciri muslimah. inshaAllah... bukan setakat shawl ni je ada... kalau nak tau kaknis ada juga buat jubah... seshantik sangat jubahnya.. so kalau nak tau lebih lanjut sila la follow instagram beliau...jangan bosan tengok muka cik Yatt dalam instagram dia ek ek ek.. hahah! ok babai.





Ikhlas dari,
Yatt nak sihat!!





Thank You For Reading ^_^