OrAnG SeDaNg SkOdEnG BloG YaTt!

Sparkle Of My Life
The Owner

Nurhayati Abdul Talib -Yatt-
Penang, Butterworth
D.O.B= 9 Ogos 1991
Family
Daisypath Anniversary tickers


Contact Me



Follow Instagram (sparklelifehijab)

My Heart

No one can give me truly love more than my parents. Love you mak. Love you abah :').
Daisypath Happy Birthday tickers


When we first talked to each other I knew we would always be friends. Our friendship has kept on growing And I'll be here for you to the end. You listen when I have a problem And help dry the tears from my face. You take away my sorrow And put happiness in its place. We can't forget the fun we've had Laughing 'til our faces turn blue. Talking of things only we find funny People think we're insane-If they only knew! I guess this is my way of saying thanks For catching me when I fall. Thanks once again for being such a good friend And being here with me through it all.


My Diaries

Seremban 3, aku piiiii~

Assalamualaikum


Halluw! hey uols.. gelisah tak gelisah sangat la hati ni..malas bercampur serabut semua ada. Sekarang Yatt tengah dok kira berapa hari lagi saja Yatt dekat Penang ni, lepas tu dah start semester ke-5 sebagai pelajar degree di Uitm. Kalau dulu Yatt di Shah Alam, tapi kali ni dah transfer ke Uitm Seremban 3. Uitm baru okay...diulangi..Uitm baru. sekali lagi Yatt jadi 1st batch yang rasmi uitm tu. masa Pre-diploma dulu di uitm Kuala Pilah, haihhh balik-balik Negeri sembilan jugak Yatt menetap, agaknya jodoh pun orang Nogoqi jugak la kot -.-' . Siapa tau kan..dah asyik nasib ke negeri sembilan ja..jauh baq ang. Nak balik kampung pun susah..sabaq ja la..hurmmm. Kawan-kawan...doakan Yatt baik-baik di sana nanti..doakan kejayaan dan ketenangan hati Yatt...Yatt perlukan semangat dan kekuatan dari kawan-kawan semua. Terima kasih pada yang mengikuti perkembangan Yatt... untuk makluman semua, Yatt dah tak guna facebook lama, jadi semuanya akan di update di sini, twitter dan instagram.. :'(. Facebook baru Yatt ( NurhayatiAbdulTaib )  <--- klik sini. Nanti dah masuk semester baru mesti Yatt sibuk sikit, susah dah nak update..tapi inshaAllah Yatt cuba la ambil sedikit masa untuk belog yang tak seberapa ni..dah tak tinggal sawang lagi..penat nak cuci sawang banyak2..hiks :P. 

Untuk STALKER "_ _ _ _ _" , orang dah block dia kat whatsapp, and semua semua lah. orang rasa better takyah dah kot tau perkembangan pasai orang..dah tak penting dah sekarang. Orang doakan dia bahagia. InshaAllah kebahagiaan akan mai jugak kat orang nanti. Bubye...





Lots of love,
NurhayatiAbdulTalib




Thank You For Reading ^_^