OrAnG SeDaNg SkOdEnG BloG YaTt!

Sparkle Of My Life
The Owner

Nurhayati Abdul Talib -Yatt-
Penang, Butterworth
D.O.B= 9 Ogos 1991
Family
Daisypath Anniversary tickers


Contact Me



Follow Instagram (sparklelifehijab)

My Heart

No one can give me truly love more than my parents. Love you mak. Love you abah :').
Daisypath Happy Birthday tickers


When we first talked to each other I knew we would always be friends. Our friendship has kept on growing And I'll be here for you to the end. You listen when I have a problem And help dry the tears from my face. You take away my sorrow And put happiness in its place. We can't forget the fun we've had Laughing 'til our faces turn blue. Talking of things only we find funny People think we're insane-If they only knew! I guess this is my way of saying thanks For catching me when I fall. Thanks once again for being such a good friend And being here with me through it all.


My Diaries

Pura-Pura

Assalamualaikum

Hello friends! almost 2 weeks Yatt kat Shah Alam, as usual kalau study dah confirm stress menguasai jiwa dan raga. Come on..nasib iman didada boleh dikawal..kalau tak suicide menguasai diri..muahaha! Masalah..oh masalah...satu per satu datang..dah selesai satu, datang masalah lain pulak..hurm dah lumrah hidup kan..tapi kita kena yakin, setiap masalah ada jalan penyelesaiannya. Cuma sekarang Yatt perlukan kekuatan dan semangat untuk semua ni.. Alhamdulillah masih ada yang sudi memberi nasihat..masih ada yang mengambil berat..suka duka harungi bersama..tu yang dikatakan sahabat..kawan setia hujung nyawa.mihihi. Terima kasih sahabat-sahabat yang sentiasa memberi sokongan..mendengar luahan hati..bagi pinjam bahu untuk diri ini mengalirkan air mata..tsk..tsk..tsk..sobs sangat. Ketenangan dapat disitu walaupun tak lama..sekurangnya dapat lupakan masalah tu seketika. Mohon tak ada yang tambahkan lagi kekusutan ini. Diri ini perlukan kekuatan dan ketenangan..bukan keserabutan. Harap faham..






Tulus ikhlas dari Yatt yang sedang berpura-pura bahagia.







Thank You For Reading ^_^