OrAnG SeDaNg SkOdEnG BloG YaTt!

Sparkle Of My Life
The Owner

Nurhayati Abdul Talib -Yatt-
Penang, Butterworth
D.O.B= 9 Ogos 1991
Family
Daisypath Anniversary tickers


Contact Me



Follow Instagram (sparklelifehijab)

My Heart

No one can give me truly love more than my parents. Love you mak. Love you abah :').
Daisypath Happy Birthday tickers


When we first talked to each other I knew we would always be friends. Our friendship has kept on growing And I'll be here for you to the end. You listen when I have a problem And help dry the tears from my face. You take away my sorrow And put happiness in its place. We can't forget the fun we've had Laughing 'til our faces turn blue. Talking of things only we find funny People think we're insane-If they only knew! I guess this is my way of saying thanks For catching me when I fall. Thanks once again for being such a good friend And being here with me through it all.


My Diaries

Entry Tadak Tajuk

Assalamualaikum

Alhamdulillah hari ni baru dapat jenguk blog kesayangan ni. Broadband Yatt dah tak boleh guna lagi..hari tu dah blocklist, itu la suka sangat tangguhkan bayar bil-bil ni..hihik. Takpelah..ni pun guna broadband mak sekejap..mak baru je pergi bayar tadi. Masuk blog sendiri rasa macam..wah..blog aku..rindunyaaaaaa!!! T_T menangis sengsorang *kay aku tipu*. Rindu Yatt tak? ahahahaha! bajet macam semua orang kat dunia ni kenal Yatt kocik konet nih..memang tak lah kan? whateverrr~ yang penting Yatt puas sebab dapat juga update entry baru sebelum Yatt menetap kat Shah Alam mulai 3hb/mac/2013 ni...uwaaaaaaaaaaaaaaaa nak jauh dengan family lagi...jauh dengan buah hati pengarang jantung pisang tu lagi.. :"( sobs!.

Lately agak busy, yelah nak cari barang-barang bawak ke Uitm nanti..uruskan semua-semua yang berkaitan dengan Uitm tu..Alhamdulillah sikit-sikit dah selesai..tinggal lagi satu dua perkara saja lagi. Tinggal berapa hari je lagi nak tinggalkan Penang ni. Dah banyak sangat story yang tertinggal untuk diupdate :(. Haih macam malas pulak bila dah story disimpan-simpan. Kenduri kahwin Kak Linda pun dah selesai baru-baru ni..Alhamdulillah.. dan sekarang tengah fokus macam mana nak handle budak merap tu sebelum berjauhan dengan dia..hahahahah! :P.

Awak! Awak! dan Awak!!!!!!! mesti rindu Yatt kan?? nah latest pictures Yatt yang sihat walafiat nih..sihat lah kot cuma dua tiga hari ni kena makan bubur je sebab mulut sakit kena ulser yang luar biasa.. >.<.









Sekian dari Yatt yang sedang berusaha untuk meninggi dan membesar.. kuikuikui :P






Thank You For Reading ^_^