OrAnG SeDaNg SkOdEnG BloG YaTt!

Sparkle Of My Life
The Owner

Nurhayati Abdul Talib -Yatt-
Penang, Butterworth
D.O.B= 9 Ogos 1991
Family
Daisypath Anniversary tickers


Contact Me



Follow Instagram (sparklelifehijab)

My Heart

No one can give me truly love more than my parents. Love you mak. Love you abah :').
Daisypath Happy Birthday tickers


When we first talked to each other I knew we would always be friends. Our friendship has kept on growing And I'll be here for you to the end. You listen when I have a problem And help dry the tears from my face. You take away my sorrow And put happiness in its place. We can't forget the fun we've had Laughing 'til our faces turn blue. Talking of things only we find funny People think we're insane-If they only knew! I guess this is my way of saying thanks For catching me when I fall. Thanks once again for being such a good friend And being here with me through it all.


My Diaries

Ina 1st Giveaway

Assalamualaikum

Hye..Actually sejak kebelakangan ni Yatt mencari blog designer untuk buat full design blog Yatt ni. Hari tu dah jumpa designer tersebut, tapi akibat kekangan masa, designer tu tak boleh nak buat kan. Then semalam minta tolong cousin buatkan. Kodek punya kodek, lingkop blog Yatt.. :'( so sad. Tapi tak pelah, disebabkan dah habis kecomelan blog Yatt yang sebelum ni (perasan), Yatt edit a sendiri blog Yatt jadi macam sekarang. Teramat-amat simple. Kebetulan pula kawan baik Yatt (HANI) tag Yatt untuk join giveaway. Hoomaiii rasa macam tak layak pulak nak join segmen ni sebab segmen ni untuk blog-blog yang comel saja..blog Yatt dah jai macam ni..so howw?? macam tak layak la pulak..then rasa macam takda peluang je nak menang.. tapi takpela..join jela..menang kalah tu biasa la..redho jea..so, dengan lafaz bismillahirrohmanirrohim~


Klik banner atas ni kay sayangs


Awak di tag:


#Hopefully boleh la dapat menang bahagian lain kalau bukan bahagian kecomelan blog..nak adiah edit full blog.... :'( haha





Thank You For Reading ^_^