Saturday, January 5, 2013

Ina 1st Giveaway

Assalamualaikum

Hye..Actually sejak kebelakangan ni Yatt mencari blog designer untuk buat full design blog Yatt ni. Hari tu dah jumpa designer tersebut, tapi akibat kekangan masa, designer tu tak boleh nak buat kan. Then semalam minta tolong cousin buatkan. Kodek punya kodek, lingkop blog Yatt.. :'( so sad. Tapi tak pelah, disebabkan dah habis kecomelan blog Yatt yang sebelum ni (perasan), Yatt edit a sendiri blog Yatt jadi macam sekarang. Teramat-amat simple. Kebetulan pula kawan baik Yatt (HANI) tag Yatt untuk join giveaway. Hoomaiii rasa macam tak layak pulak nak join segmen ni sebab segmen ni untuk blog-blog yang comel saja..blog Yatt dah jai macam ni..so howw?? macam tak layak la pulak..then rasa macam takda peluang je nak menang.. tapi takpela..join jela..menang kalah tu biasa la..redho jea..so, dengan lafaz bismillahirrohmanirrohim~


Klik banner atas ni kay sayangs


Awak di tag:


#Hopefully boleh la dapat menang bahagian lain kalau bukan bahagian kecomelan blog..nak adiah edit full blog.... :'( haha




17 comments:

sabella mohamad said...

all the best ye kak . insyaAllah menang punya ;D

Nik Ainaa said...

terima kasih sudi join GA ina. nanti tengoklah awk dlm kumpuln yg mna :)

http://nikainaa.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-ina-1st-giveaway.html

Annyss Aleeya said...

thanz sebab tag Anys. hihi.
btw, Anys dah join bfre this :)

http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/01/ina-1st-giveaway.html

Nurhayati Abdul Talib (YATT) said...

Sabella : ololooo thanks syg....mudah mudahan.. haha

Nurhayati Abdul Talib (YATT) said...

Nik Ainaa : sama-sama ina.. :)

Nurhayati Abdul Talib (YATT) said...

Annyss : yeke yunk...ok la..takpe2.. :)

Nana Farhana said...

Gud luck adik cantik!moga menang k..
suke tgk blog adik comel ni..so apelagi,akak folo yek..
Jom intai2 Premium Beutiful Corset, konpem meletopss lepas pkai PB..produk kesihatan+kecantikan..=)

Nurhayati Abdul Talib (YATT) said...

Nana Farhana : thanks akak... :)

Syuhada Nasya said...

cantik dah mcm ni hehehe simple kan bagus hehehe .. tq tau sebab tag :)

Nurhayati Abdul Talib (YATT) said...

Syuhada : hehe okay okay..ure welcome.. :) thk you back...

AliaY said...

From the same GA. Gudluck. Wish you the best. Following :3
http://aliayasmeenspongebob.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-ina.html

eymasu said...

Gud luck awak..dari GA yang sama..heheh..saya follow blog awak hari nie..(^_^) tengok la..saya yang ke 180..hari nie sangat happy..hehe..aja2 fighti ok..(^_^)

Nurhayati Abdul Talib (YATT) said...

Aliya : Good luck juga... :) thanks...

Nurhayati Abdul Talib (YATT) said...

Eymasu : thanks awak...good luck kay.. :)

Cheq Tuex said...

dari ga yg same ,follow sini balik ;)

Nurhayati Abdul Talib (YATT) said...

Cheq tuex : thanks :)

Nik Ainaa said...

Hai awak! datang nak buat spotcheck peserta Ina 1st Giveaway yg telah tamat jam 12 tengah hari tadi. sila ke blog saya untuk lihat update terkini di blog saya tentang GA ini :)