OrAnG SeDaNg SkOdEnG BloG YaTt!

Sparkle Of My Life
The Owner

Nurhayati Abdul Talib -Yatt-
Penang, Butterworth
D.O.B= 9 Ogos 1991
Family
Daisypath Anniversary tickers


Contact Me



Follow Instagram (sparklelifehijab)

My Heart

No one can give me truly love more than my parents. Love you mak. Love you abah :').
Daisypath Happy Birthday tickers


When we first talked to each other I knew we would always be friends. Our friendship has kept on growing And I'll be here for you to the end. You listen when I have a problem And help dry the tears from my face. You take away my sorrow And put happiness in its place. We can't forget the fun we've had Laughing 'til our faces turn blue. Talking of things only we find funny People think we're insane-If they only knew! I guess this is my way of saying thanks For catching me when I fall. Thanks once again for being such a good friend And being here with me through it all.


My Diaries

Chocolate chips cake

Assaamualaikum..

Hai :). Semestinya semua org tahu aku suka memasak. Ye! hari ni lagi sekali aku buat-buat rajin buat kek coklat sendiri. Wooww! ni pertama kali kay aku buat kek.. Alhamdulillah jadi jugak.... :) anak-anak buah tak sabar nak makan kek, asyik ulang alik buka peti sejuk je dok tengok bile la kek boleh makan..baru siap petang tadi, malam ni tgk2 dah tinggal ciput kek aku...hahah! lepas ni takyah beli kek dah..birthday sesape yg special nanti, boleh la aku buat sendiri.InsyaAllah...nanti nak belajar buat cupcake pulak...heheh...


#First time buat, so kek ni nampak tak cantik la.. :( comot..







Thank You For Reading ^_^